Caută
Close this search box.

Tudorel Toader nu mai este susţinut de Călin Popescu Tăriceanu

Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiției, nu mai are sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE spune ca decizia în ceea ce privește Ministerul Justiției e în întregime la latitudinea lui Liviu Dragnea, potrivit digi24.

Până acum, în problema miniștrilor ALDE și a apropiatei remanieri guvernamentale, Călin Popescu-Tăriceanu a avut o poziție fermă – nu există motive pentru a fi schimbați din funcție.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în repetate rânduri că îl susține și îl apreciază pe Tudorel Toader, îl consideră unul dintre cei mai buni miniștri ai Justiției și nu vede de ce ar trebui remaniat, pentru că nu există motive.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus ferm că Tudorel Toader se află în guvern pe locurile social-democraților, iar decizia le aparține în exclusivitate, indiferent de ceea ce spun partenerii lor de coaliție.

Decizia finală va fi luată în următoarea ședință a Comitetului Executiv al PSD și se pare că cei doi lideri ai coaliției au ajuns la un acord, iar Călin Popescu-Tăriceanu și-a dat acceptul pentru a fi schimbat Tudorel Toader.

Deocamdată, ministrul Justiției și-a luat câteva zile de concediu şi transmite mesaje ciudate pe Facebook. Cu toate acestea, s-a întâlnit, marți, cu reprezentanți ai sindicatului penitenciarelor.

Și tot marți Tudorel Toader a dezmințit că va pleca de la șefia Ministerului Justiției, după ce Realitatea TV a făcut public un sms, în care Toader ar fi afirmat că nu se va mai afla „la frâiele ministerului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri