Caută
Close this search box.

Turneul de promovare a programului și platformei Smart Start USA

Lansare puternică a celor de la SMART START USA, care ne transmit lucruri extrem de interesante pentru antreprenorii și întreprinzătorii.

București, 9 octombrie 2018: Peste 2500 de antreprenori din 10 orașe au avut oportunitatea de a afla, la ei acasă, în prima săptămână de turneu de promovare a programului și platformei Smart Start USA, despre avantajele oferite companiilor care vor să dezvolte afaceri în străinătate. 

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, împreună cu Academia de Studii Economice din București, Camera de Comerț și Industrie România și partenerii de implementare Piraeus Bank Romania (First Bank), Banca Transilvania, BCR, Mastercard și CertSIGN, precum și cele două fonduri de garantare și contragarantare, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri și Fondul Român de Garantare, au făcut, săptămâna trecută, prezentări ale serviciilor oferite și au răspuns întrebărilor întreprinzătorilor din orașele București, Craiova, Pitești, Brașov, Ploiești, Buzău, Galați, Piatra Neamț, Oradea și Arad.

Turneul de promovare “Smart Start USA – soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” se bucură de sprijinul administrațiilor publice locale, dar și al Camerelor de Comerț și Industrie Județene care au văzut în produsele și soluțiile oferite de programul Smart Start USA șansa comunităților de afaceri locale de a depăși barierele regionale, de a se dezvolta economic, aducând plus valoare și durabilitate economică în zonă.

Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA – https://smartstartusa.net/.

Urmăriți-ne pe paginile de Facebook : https://www.facebook.com/Smart-Start-USA-1827641960646349/ și https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/ precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/  pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri