Caută
Close this search box.

ULTIMA ORĂ. E posibil ca Simona Halep să nu poată juca la Moscova și nici la Singapore

Liderul mondial Simona Halep, locul 1 WTA, ar trebui să joace miercuri în turul II al turneului de la Moscova, cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA.

Cu toate acesta, Simona Halep nu poate fi încă sigură că va fi aptă 100% și că va putea juca la turneul de la Moscova și la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie). Halep a dezvăluit într-un interviu că are în continuare probleme din cauza herniei de disc, care i-a cauzat dureri de spate la turneele la Wuhan și Shanghai, după cum arată GSP.

În primul rând, sper să pot juca la Moscova. Am 3-4 zile în care m-am pregătit pentru acest turneu. Dar dacă nu voi putea juca aici, mă îndoiesc că voi fi în stare să joc la Singapore, care începe foarte repede după. Acum nu știu. Cu siguranță voi lua o decizie punând sănătatea pe primul loc.

Încă nu m-am antrenat la capacitate maximă. Dar azi și mâine voi fi aproape de 100%. Doctorul mi-a spus că nu e nevoie de operație, dar că există riscul unei accidentări de lungă durată. Nu am nevoie de asta și trebuie să iau ce mai bună decizie.

A fost foarte stresant. Am fost îngrijorată în fiecare zi pentru că trebuia să aștept să văd cum mă simt dimineața, când mă trezeam. Este destul de stresant, dar este ceva normal. Accidentările sunt normale când joci la cel mai înalt nivel. Încerc să fiu calmă și pozitivă. Știu că nu e o accidentare ușoară. Probleme la spate sunt mereu dificile. Trebuie să accept asta și să merg înainte „, a declarat Simona Halep pentru USA Today.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri