Caută
Close this search box.

Ultima oră: Simona Halep nu mai joacă în turneul Premier de la Moscova

Liderul mondial Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a luat azi decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat în perioada 15-20 octombrie.

Potrivit unei surse din anturajul echipei liderului mondial, eleva lui Darren Cahill a sperat că se va putea recupera în timp pentru competiţia Premier din Rusia ca să-şi onoreze promisiunea făcută luna trecută. Constănţeanca alesese să joace la Kremlin Cup pentru a bifa al doilea turneu de categorie Premier după cel jucat la Stuttgart. Conform planului iniţial, Halep avea pe listă – drept al doilea turneu Premier – regalul pe iarbă din Eastbourne. Simona nu s-a mai prezentat însă în Marea Britanie din cauza unei accidentări la tendonul lui Achile, inflamat la finele Roland Garros-ului.

Şi cum regulamentul WTA prevede că o jucătoare din Top 10 trebuie să participe la patru Premier Mandatory (toate din circuit), patru Premier Five (din seria de cinci) şi la cel puţin două turnee Premier, Halep a optat pentru balul din ţara Mariei Şarapova pentru a închide cercul impus de şefii WTA. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, în cele din urmă, cu cea din târg, iar cea mai valoroasă jucătoare a lumii e nevoită să spună pas. (foto curentul.info)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri