Caută
Close this search box.

Un comisar european a lăudat exerciţiul „Seism 2018”

comisar european

Christos Stylianides, comisar european pentru ajutor umanitar şi managementul crizelor, a apreciat că exerciţiul „Seism 2018” este un exemplu de solidaritate şi că este şi un bun antrenament pentru posibile dezastre viitoare.

„Cred cu tărie că acesta este cel mai mare exerciţiu care a fost organizat vreodată în Europa. Un alt lucru impresionant, aici, în Bucureşti, acum, este şi faptul că acesta este cel mai bine organizat exerciţiu. Acest exerciţiu este un exemplu pentru Europa.

Pentru acest exerciţiu, suntem aici mai mulţi membri ai statelor europene, iar asta este pentru noi un alt mare exemplu de solidaritate europeană (…) Suntem conştienţi că dezastrele devin tot mai frecvente, chiar dacă mulţi dintre noi nu recunosc.

Schimbarea climatică nu este foarte favorabilă. Din păcate, asta este realitatea. De asemenea trebuie să înţelgem că vom avea de-a face cu fenomenele. Deci, pentru aceste motive, Europa trebuie să fie pregătită pentru noi provocări”, a declarat Comisarul european pentru ajutor umanitar şi managementul crizelor, Christos Stylianides.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri