Caută
Close this search box.

Un parc pustiu din Bucureşti va deveni un mare parc acvatic, cu piscine, râu artificial, o tiroliană şi un montagne russe

În locul unui parc pustiu din Bucureşti va apărea un mare parc acvatic de distracţie, cu piscine, plajă, un râu artificial, tobogane, o tiroliană şi-un montagne russe.

În Parcul Pantelimon, care s-a degradat şi e aproape pustiu, Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, vrea să amenajeze un mini-Disneyland.

„Alei goale, bănci goale, locuri de joacă goale. Lângă intrarea principală, buşteni şi-un munte de crengi tăiate. Cincizeci de metri la dreapta… alt munte.

Zeci de bănci bune, cu logo, din lotul de câteva sute cumpărate de fostul primar Liviu Negoiţă cu 700.000 de euro, au fost înlocuite de actualul edil şi depozitate în parc, pe-o alee. Lângă ele… coşuri de gunoi bune zac amestecate cu sute de bucăţi de tartan. Din grămadă ies şi tobogane pentru care primăria a plătit cândva bani grei”, consemnează reporterul digi24.

„Avem nevoie de chestiuni atractive acolo, distracţii, mini Disneyland, da? Am cumpărat deja toate aparatele care au funcţionat în fostul parc Terra Park, din Sectorul 6”, spune edilul Robert Negoiţă.

Conform planurilor, în parcul Pantelimon vor apărea piscine, plaje, un râu artificial, tobogane, o tiroliană şi-un montagne russe. Betonul va ajunge şi el: sub formă de clădiri, alei, fundaţii. Biscuiţii de ciment şi câteva maldăre de borduri sunt depozitate deja. Şi aşteaptă semnalul.

FOTO: Bükreş Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri