Caută
Close this search box.

Vasile Dâncu, radiografie a spațiului politic: Evoluăm spre vidul politic absolut

vasile dîncu

Fostul vicepremier, Vasile Dâncu, face o radiografie a spațiului politic actual, apreciind că ne îndreptăm spre vidul politic absolut.

„Țara noastra evoluează spre vidul politic absolut. Nu, nu este lipsa puterii politice, este folosirea aberantă a politicii. Fiecare dintre actorii politici vor doar disparitia celuilalt, fiecare deține Adevarul, este in conexiune cu Binele, Adevarul sau Frumosul.

Ceilalti trebuie sa dispară! Inchipuiti-va cum ar arata realizarea vointei politice a tuturor romanilor: Ar disparea Dragnea si Dancilă, Johannis si Statul paralel, apoi opozitia antisistem cu Sorosul ei cu tot, Sică și mandolina lui, ungurii cei vesnic trădători, până și putiniștii cei răi.

Dacă s-ar curăța tot sistemul politic, credeti ca am fi mai fericiti? Romania ar putea să devină paradisul la care visăm? Ar ramane ceva in loc, am putea reface o lume noua din cenusa celei vechi? Ne unește altceva inafara urii?”, este mesajul postat de Vasile Dâncu pe pagina sa de facebook.

Vasile Dâncu a fost senator PSD În legislatura 2004-2008, iar între 17 noiembrie 2015 şi 4 ianuarie 2017 a fost ministru al administraţiei şi dezvoltării regionale în guvernul Dacian Cioloş. Tot în Guvernul Ciolos, Dâncu a deținut și funcția de vicepremier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri