Caută
Close this search box.

Vecina lui Dragnea dezvăluie ce face şeful PSD la locuinţa din Bucureşti: “Opresc toți să îl păzească, să îl bage repede în gaură, ca șobolanii”

liviu dragnea

Vecina lui Dragnea, fabuloasă: „Opresc toți să îl păzească, să îl bage repede în gaură, ca șobolanii”. Malin Bot, insotit de un grup de protestatari, a filmat, duminica, in fata resedintei din Bucuresti a lui Liviu Dragnea. O pensionara care locuieste in zona a povestit ca l-a vazut de mai multe ori pe presedintele PSD cum intra „in gaura, ca sobolanii”. Pensionara spune însă și alte lucruri fabuloase despre țiitoarea lui Dragnea: „Ce face fata aia nu este dragoste, este prostituție!”

Pe langa conacul de la Scrovistea, Dragnea mai are inca o resedinta in zona Domenii din Bucuresti. El locuieste intr-un vast apartament al unui bloc de lux care a fost ridicat de un misterios pensionar din Teleorman. Malin Bot a stat de vorba cu o pensionara care locuieste in zona. Foarte revoltata fata de abuzurile PSD, aceasta a spus ca l-a vazut deseori pe Liviu Dragnea sosind in acest loc.

„L-am văzut când vine cu maşina, că se opresc toti să îl păzească, să îl bage repede. În gaură, ca şobolanii”, a spus pensionara.

Blocul este situat pe strada Alexandru Constantinescu numarul 11 – 13, din zona Domenii din Bucuresti. Este vorba despre o zona de lux aflata in imediata apropiere a Arcului de Triumf, la trei minute cu masina de sediul central PSD. Cladirea este construita pe o suprafata de 605 metri patrati si are patru etaje, cu spatii comerciale la parter si parcare subterana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri