Caută
Close this search box.

VIDEO Incendiu la un depozit de uleiuri din Sibiu. Peste 200 de pompieri, mobilizați pentru stngerea focului

Peste 200 de pompieri au intervenit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de uleiuri și vopsea din municipiul Sibiu. Sâmbătă dimineața, incendiul a fost stins, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că peste 200 de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul la depozitul din municipiul Sibiu. „Peste 200 de pompieri, cu 12 mașini de stingere cu apă și spumă, au intervenit la un incendiu produs în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari la un depozit de uleiuri folosite, vopsea pe bază de apă, recipiente sub presiune goale, sub formă de spray”, a spus Criveanu.

Reprezentantul ISU Sibiu a avertizat populația să stea departe de locul incendiului.
„Rugăm cetăţenii să se îndepărteze de focarul incendiului, având în vedere poluarea produsă de fumul degajat, urmare a arderii substanţelor. De asemenea, recomandam celor din vecinătatea zonei afectate să ia măsuri, fie de adăpostire în locuinţe cu geamurile închise, fie de părăsire a zonei”, a mai spus Criveanu.
Potrivit acesteia, s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a analiza situaţia, sediul operatorului economic la care se manifestă arderea fiind dispus pe o suprafaţă de aproximativ 2.600 de metri pătraţi, iar cea mai mare parte a acestei suprafeţe a fost afectată de incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri