Caută
Close this search box.

VIDEO INCREDIBIL Susţine că vine din anul 2045 şi că este călător în timp

călător în timp

Un bărbat care susține că este călător în timp și vine din anul 2045 apare într-o filmare bulversantă, de 6 minute.

În clipul postat pe canalul ApexTV, bărbatul fără identitate, a cărui față a fost cenzurată, face afirmații șocante, părând extrem de afectat și speriat de experiența avută, relatează The Independent.

Părând de-a dreptul terifiat, el spune la începutul mărturiei video: ”Nu am mult timp la dispoziție, trebuie să dispar. Mă urmăresc și știu unde sunt acum. Trebuie să vă spun asta rapid…

Știu că este greu de crezut, dar vă asigur – și vă spun adevărul, pentru că meritați să-l cunoașteți. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului”.

https://youtu.be/wImuLFcxeag

Bărbatul susține că este călător în timp, vine din 2045, este cercetător și lucrează la niște mașinării despre care lumea va afla abia in 2028.

”În 2045, oamenii și roboții vor fi unul și același. Inteligența artificială va guverna lumea. Nu vor mai exista țări în 2028”, afirmă el isterizat.

Spune apoi că a fost trimis într-o misiune până în anul 2018, pentru a lucra la niște mașinării, însă nu reușește să exprime logic scopul său.

Apoi a arătat spre cameră o tabletă cu niste ”fimări din 2045”, care arată mai curând ca imaginile dintr-un joc PlayStation 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri