Caută
Close this search box.

VIDEO Ultima emisiune a jurnalistei bulgare ucise. Printre invitaţi, jurnalistul român Attila Biro de la Rise Project

Ultima emisiune realizată de jurnalista bulgară Viktoria Marinova i-a avut invitaţi pe doi dintre jurnaliştii care investigau un caz dificil şi sensibil. Este vorba despre un reporter bulgar şi de Attila Biro, jurnalistul român de la Rise Project.

Ei au prezentat detalii despre ancheta pe care o realizau anchetă din cauza căreia au şi fost reţinuţi de poliţia bulgară.

„Sunteţi la emisiunea Detector, eu sunt Viktoria Marinova. Tema de astăzi: cea mai recentă investigaţie a site-ului „Bivol”.

Dezvăluie registrele contabile secrete ale unor firme de consultanţă care au dat mită unor oficiali cu scopul de a primi fără probleme proiecte europene” – este ultima emisiune pe care Viktoria Marinova a apucat să o mai prezinte, pe 30 septembrie, şi în care a discutat o temă sensibilă – o fraudă cu zeci de milioane de euro din fonduri europene, în care erau vizaţi politicieni.

La o săptămână distanţă de la această emisiune, Viktoria Marinova a fost găsită moartă într-un parc din Ruse. Fusese ucisă cu o brutalitate greu de imaginat.

Cel care ar fi comis odioasă crimă ar fi un tânăr bulgar, de 21 de ani, din Ruse. El a fost arestat tocmai în Germania. Acolo a reuşit să ajungă în încercarea de a scăpa de poliţie, după ce, în drumul lui, ar fi trecut şi prin România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri