Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea sunt protagonişti într-o satiră tv. VIDEO

Viorica Dăncilă

Canalul de televiziune ARTE a prezentat în emisiunea „28 de minute” portretul unui „păpușar” care e în prim-planul actualității.

E nimeni altul decât Liviu Dragnea, pe care îl înfățișează, cu ajutorul satirei, drept „tipul rău” care stă în spatele Vioricăi Dăncilă.

La rândul ei, premierul României este prezentată ironic în scheci drept o păpușă, manevrată după bunul plac de Liviu Dragnea. Prezentatorul se întreabă dacă „păpușa” n-ar trebui pusă „sub lacăt”.

https://youtu.be/tVWJd4uXZYQ

„Chiar dacă România este sub o monitorizare specială din partea UE, premierul ei încearcă să pună capăt independenței justiției și luptei anticorupție. Ar trebui, prin urmare, să fie blocată Viorica Dăncilă?” se întreabă prezentatorul. Viorica Dăncilă conduce guvernul român din ianuarie. Ea i-a fost impusă șefului statului – amenințat cu destituirea de către puternicul șef al social-democraților, condamnat pentru fraudă electorală, reamintește prezentatorul înainte de a prezenta scheciul.

Momentul ales în scheci este cel în care Viorica Dăncilă a vorbit în Parlamentul European. O actriță blondă, aflată la o tribună cu steagul UE pe fundal, vorbește și gesticulează manevrată, din spate, de un alt actor, care îi șoptește ce să spună, iar ea repetă cu voce tare ceea ce îi spune el:

„Sunt furioasă că țara mea este monitorizată!”

„Sunt furioasă că țara mea este monitorizată!”

„Sunt tratată drept o hoață”.

„Sunt tratată drept o hoață”

„Sunt un băiat cinstit. Dacă aș minți, mi-ar tremura mustața!”

Personajul Viorica Dăncilă reia ca atare: „Sunt un băiat cinstit. Dacă aș minți, mi-ar tremura mustața!”.

Grație fidelității față de șeful partidului, anonima consilieră municipală – care nu vorbește deloc engleză – a fost „catapultată” la Bruxelles și apoi în funcția de prim-ministru, explică prezentatorul. Apoi, sub comanda sa, a început să treacă prin foc și sabie justiția, adaugă prezentatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri