Caută
Close this search box.

Vouchere decontare combustibil. Firea: Nu trebuie să aibă culoare politică

Primarul Capitalei, Gabirela Firea, a făcut primele declarații legate de oferirea voucherelor pentru decontarea combustibilului.

Problema traficului nu trebuie să aibă culoare politică şi cred că trebuie să avem consens şi un subiect comun – cel al ameliorării problemelor din trafic – în perspectiva politică (…) Primul proiect se referă la mobilitate şi la reducerea poluării (…) Navetiştii care vin din zona limitrofă vor beneficia de un voucher de 500 de lei cu o condiţie: să nu vină dimineaţă spre Bucureşti doar o persoană în maşină (…).

Ne dorim să încurajăm împărţirea voluntară a maşinii, astfel încât, prin parteneriate voluntare, oamenii să cadă de acord asupra acestui transport realizat de comun acord cu o singură maşină, reducând astfel poluarea şi numărul de maşini care intră în Capitală.

Părinţii care merg de dimineaţă cu părinţii la şcoală, din Capitală sau din afara Bucureștiului. Dacă semnează aceste acorduri voluntare, prin care un părinte să transporte 3-4 copii, vor beneficia de acest voucher.

Primăria Capitalei va înfiinţa acele centre de car sharing. Şoferii amatori care nu mai vin cu maşina în oraş pot închiria o maşină pentru a parcurge o distanță în timpul zilei, în interiorul oraşului„, a declarat Gabriela Firea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri