Caută
Close this search box.

A ieșit să își plimbe câinele cu sânii pe afară

Deși trecută de prima tinerețe, Phoebe Price își dorește să fie, în continuare, foarte sexy. Din păcate, corpul nu prea o mai ajută, astfel că majoritatea aparițiilor sale sunt de-a dreptul horror.

Dacă în tinerețe era o adevărată bombă sexy, acum, Phoebe Price (46 de ani, 1,70 m) este privită  doar o femeie ce încearcă să-și expună prea mult corpul, ori de câte ori are ocazia. Celulita, sânii lăsați și fundul prea operat și-au cam pierdut din formă, iar look-ul roșcatei nu mai este deloc unul de divă porno. Recent, Phoebe Price a ieșit să-și plimbe cățelul, însă nu oricum, ci în stilul său caracteristic.

Starleta a îmbrăcat un compleu înflorat, compus din sacou și colanți și și-a lăsat sutienul la vedere, în toată splendoarea.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că, peste un sutien negru, Phoebe Price a purtat încă unul, din blăniță, iar aspectul său a fost de-a dreptul neinspirat și dezastruos. Imaginile au devenit virale pe internet, căci Phoebe Price le-a postat pe Instagram, acolo unde fanii ei nu s-au mai îmbulzit deloc să-i ofere atâtea complimente și aprecieri virtuale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri