Parlamentarii social-democrați ai organizaţiei Dâmboviţa  reacționează dur la decizia de excludere a lui Adrian Ţuţuianu din partid, anunţând că îl susţin total şi necondiţionat.

Unul dintre parlamentari arată că membrii filialei sunt strâns adunați în jurul lui Țuțuianu, pe care îl cataloghează drept „lider incontestabil”. Celălalt vorbește, referindu-se la CEx-ul de luni, despre „decizii radicale și iraționale” şi despre confiscarea PSD de către Dragnea.

Deputatul Oana Silvia Vlăducă descrie în termeni extrem de duri situația din PSD.

„Niciodată nu am crezut că opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale și iraționale. Nu poți confisca un partid, nu poți executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate”, scrie parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

„Organizația PSD Dâmbovița a fost una dintre cele mai puternice la nivel național. Am câștigat toate bătăliile electorale cu Adrian Țuțuianu președinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo șansă.

Ca atare și susținerea pentru domnia-sa este totală și necondiționată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este și al nostru. PSD Dambovita a realizat prea multe lucruri bune în toți acești ani ca să renunțăm atât de ușor la ele. Și pentru ce? Și pentru cine? Cui folosește această destabilizare? Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom ști și cine sunt dușmanii din interior ai PSD”, mai scrie Vlăducă.

La rândul său, deputatul Carmen Holban arată, într-o postare pe contul său de Facebook, că rezultatele „extraordinare” ale filialei s-au datorat „unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil”, Adrian Țuțuianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =