Caută
Close this search box.

ALDE reclamă că unele primării mai au 20 de lei în cont şi nu pot plăti salarii, curent, gaz

călin popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că există primării atât în judeţ, cât şi în ţară, care gâfâie din cauza lipsei fondurilor pentru plata salariilor şi a cheltuielilor curente până la sfârşitul anului.

„La ora aceasta, avem primării în România şi în judeţul nostru care gâfâie, primării care au 15-20 lei în cont, şi mă refer aici la capitolul finanţare retribuţii, salarii sau cheltuieli curente. Nu te iartă nimeni dacă nu ţi-ai plătit curentul, apa, gazul, deşeurile, nu poţi ţine şcolile în frig, nu poţi ţine copiii fără lemne şi toate celelalte care se însumează la capitolul cheltuieli curente”, a spus liderul judeţean al ALDE, care consideră că se impune o nouă rectificare bugetară.

Călin Popescu Tăriceanu, aflat în vizită la filiala ALDE Bistrița-Năsăud, spune, potrivit digi24, că le-a cerut tuturor primarilor membri de partid să trimită la începutul săptămânii viitoare o situaţie privind fondurile de care dispuneau la data de 31 octombrie şi de câţi bani mai au nevoie pentru a-şi plăti cheltuielile curente şi salariile până la sfârşitul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri