Caută
Close this search box.

ALERTĂ. Un senator PSD și-a dat demisia. Majoritatea coaliției a ajuns la limită

Senatorul PSD Emanuel Botnariu (50 de ani) și-a anunțat miercuri demisia din partid. După această demisie căzută ca o lovitură de trăsnet, coaliția mai păstrează o majoritate la limită în Senat.

„Vreau să vă anunț că de astăzi mă declar senator independent, neafiliat”, a anunțat Emanuel Botnariu în plenul de miercuri al Senatului, conform Mediafax.

Emanuel Botnariu, fost consilier al primarului Florentin Pandele și vicepreședinte al PSD Ilfov, este parlamentar ales în circumscripţia electorală nr.25 Ilfov, după alegerile parlamentare din decembrie 2016. Grupul senatorilor PSD avea 71 de aleși până la demisia lui Botnariu, care este considerat un apropiat al Gabrielei Firea.Nu e lipsit de impoprtanță faptul că,în luna septembrie, Bptnariu și-a declarat susținerea totală fașă de Gabriela Firea în disputele avute cu Liviu Dragnea.

„Deci eu o susțin pe doamna Gabriela Firea o mie la sută, pentru că PSD este cel mai pare partid social-democrat din Europa și noi nu vrem să fim conduși dictatorial”, declara Botnariu, pentru stiripesurse.ro. (foto HotNews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri