Caută
Close this search box.

Aproximativ treizeci de persoane care participă la slujba de sfinţire a Catedralei Mânturirii Neamului au avut nevoie de îngrijirile medicilor; două persoane au fost transportate la spital

Aproximativ treizeci de persoane care participă, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mânturirii Neamului au avut nevoie de îngrijirile medicilor, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Două persoane au fost transportate la spital.

”De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale la aproximativ 30 persoane, dintre care două au fost transportate la spital”, au anunţat, duministă, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.
Potrivit acestora, situaţia cazurilor medicale este în dinamică.
Slujba de sfinţire a Altarului, oficiată de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi PF Daniel, s-a încheiat, la ora transmiterii acestei ştiri fiind oficiată prima Liturghie din Catedrala Mântuirii Neamului.
La ora 13.00, racla cu Cinstita Mână a Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, şi racla cu moaştele Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina vor fi aşezate la ieşirea din Sfântul Altar al Catedralei Naţionale pentru a fi cinstite de către credincioşi, după închinarea acestora în Altar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri