Caută
Close this search box.

Argeş: Percheziţii la locuiţele unor persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat; prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei

Poliţiştii din Câmpulung şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeşfac, luni, 13 percheziţii domiciliare la locuiţele unor persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi a secţiilor de poliţie rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac, luni, 13 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, a oraşului Ştefăneşti şi a comunelor Albota şi Bascov, la locuinţele a zece persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri