Caută
Close this search box.

Atac mortal într-un bar din California: Cel puțin 11 victime au fost raportate

Un bărbat a intrat miercuri într-un bar de muzică country din Los Angeles și în sala de dans a acestuia a deschis focul rănind cel puțin 11 persoane, a spus biroul șerifului citat de AFP.

Locația găzduia un eveniment pentru studenți și câteva sute de tineri au fost înăuntru, a spus căpitanul Garo Kuredjian de la biroul șerifului din regiunea Ventura. El a spus în jurul orei 09:15 GMT că bărbatul era încă în incinta barului și nu știa dacă acesta a fost reținut fost sau împușcat.

Poliția care a răspuns apelurilor privind împușcăturile s-a grăbit la scena respectivă și au izolat pistolarul, a spus Kuredjian. Un șerif adjunct se numără printre cei 11 împușcați.

Incidentul s-a întâmplat la „Borderline Bar and Gril”l din Thousand Oaks, o suburbie rezidențială liniștită din Los Angeles. „Los Angeles Times” a citat un oficial spunând că au fost trase cel puțin 30 de focuri. Un martor anonim a spus ziarului că cineva a fugit în bar în jurul orei 11:30 ( ora locală) și a început să tragă. „A împușcat de foarte multe ori, de cel puțin 30 de ori. Încă mai puteam auzi focuri după ce toată lumea a plecat”, a spus pentru „The Times” un martor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri