Caută
Close this search box.

Atenție, evitați, vă așteaptă un trafic infernal !

Poliţia Română, prin Centrul Informatic, anunţă că vineri (în jurul orei 11.00) se circulă extrem de greu, în coloană, pe anumite trasee deja ”renumite” pentru acest tip de aglomerații, greu suportabile. Este vorba de zona localităţii Comarnic, pe DN1. Totodată, în aceea zonă, nu se circulă cu o viteză mai mare de 20-30 de km pe oră.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună întreruperea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi. În ceea ce priveşte fluenţa, valorile de trafic sunt în marecreştere pe DN 1 Ploieşti – Braşov ( Valea Prahovei), unde, între Frăsinet şi Comarnic, pe sensul de urcare, se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 20 – 30 km/h”, anunţă Poliţia Română.

Pe de altă parte, pe celelalte artere principale, respectiv A1 Bucureşti – Piteşti, DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi A2 Bucureşti – Constanţa, nu sunt înregistrate probleme de fluenţă la această oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri