Caută
Close this search box.

Bomba anului: Florin Călinescu vrea să candideze la președinție

Cunoscutul om de televiziune a lăsat de înţeles că intră în politică. Acesta nu a precizat dacă îşi face un partid de la zero sau va adera la o formaţiune politică deja existenţă, dar şi-a îndemnat prietenii virtuali să-l urmeze.

Înainte de a face anunţul într-o sesiune LIVE pe Facebook, Călinescu a vorbit despre lucrurile care l-au iritat până pete măsură la Liviu Dragnea şi la partidul de guvernământ.

„Ce a făcut Dragnea zilele astea îmi întrece imaginaţia. Consider că nu mai am umor. De acum încolo, Livulică, o să te trezeşti cu mine în mijhlocul pieţei politice. Pas cu pas, prin slugile lui, a mutilat toate legile justiţiei, tot Codul Penal. Ultimul moft, ca să scape de pârnaie, este povestea aia cu completul de 5 de la Înalta Curte, să se tragă la sorţi, au făcut şi chestia asta. Face tot felul de tertipuri, că poate se prescrie cu totul şi cu totul. Şi dacă n-ar fi avut o condamnare, este evident că nimeni pe lumea asta, nimeni nu-l va alege, nimeni nu va pune 3 milioane de voturi de pe numele individului. Bătaia lui de joc îmi întrece mie orice imaginaţie”, a spus Florin Călinescu.

Apoi, actorul le-a spus prietenilor virtuali că este foarte tentat să se transforme dintr-un spectator al evenimentelor politice într-un jucător activ.

„Se poate specula că cine poate să fie preşedinte la anul, că lupta este şi cu locuitorul din Sibiu (n.r. – Iohannis). Să creadă doamna Firea că poate să scapă acest ou de ciocolată otrăvită este foarte bizar. Eu vreau să trăiesc în această ţară şi cred că într-adevăr vremea glumelor şi a satirei se apropie de sfârşit. Dumneavoastră, cei care mai scrieţi pe aici, aveţi dreptate. Mă întrebaţi de ce nu mă bag. OK, eu mă bag, dragii meu. Dar singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Ne putem face o mică grupare de vot, de jumate de milion, care să conteze. Ne putem face şi noi loc acolo. Nu mi-e foarte clar ce e cu partidele astea. O situaţie nouă poate atrage atenţia jupânilor. Este inimaginabil ce se întâmplă”, a mai zis Călinescu. (foto b1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri