Caută
Close this search box.

Bomba anului: Reghecampf, înapoi la FCSB, lângă Gigi Becali

Lovitură de teatru ! Laurențiu Reghecampf a decis să încheie colaborarea cu arabii de la Al Wahda. Soţul sexy impresarei Anamaria Prodan nu a mai suportat ce se întâmpla la echipă, iar inevitabilul s-a produs. Reghe a renunţat, în ciuda faptului că lua un salariu foarte mare de la şeici. Se pare că rezultatele obţinute de echipă în ultima perioadă l-au făcut să ia decizia care afectează toată familia.

În plus, potrivit DigiSport, se pare că Laurenţiu Reghecamf ar fi fost dezamăgit de plecările unor fotbalişti cu nume grele de la echipă, iar în locul lor nu ar fi venit alţii pe măsură. Laurenţiu Reghecampf a renunţat să mai fie antrenorul lui Al Wahda, după ce echipa a reuşit o singură victorie în ultimele şapte meciuri.

Iar dacă Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda, actualul (încă) antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, îşi poate aduce aminte de situaţia din sezonul 2015-16, când a fost înlocuit pe banca tehnică a celor de la FCSB. În decembrie 2015, antrenorul de 43 de ani a părăsit-o pe Litex Loveci şi a preluat-o pe vicecampioana României. Actualul tehnician al roş-albaştrilor era în urmă cu trei ani “principal” al echipei, după demisia lui Mirel Rădoi. Ei bine, surse chiar din interiorul grupării FCSB dau ca aproape sigură bomba anului: Reghe revine la fosta Steaua, lângă Gigi Becali !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri