Caută
Close this search box.

Bomba-bombelor. Unde revine și ce face Mircea Lucescu, în România, după 19 ani

La un pas să fie demis de la conducerea naționalei de fotbal a Turciei, celebrul fost internațional și antrenor de top, Mircea Lucescu, este pe punctul de a reveni în fotbalul românesc. Anunțul a fost făcut un fost elev de al său, foarte cunoscut și el, cu care a lucrat la nu mai puțin de trei echipe de-a lungul timpului.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să investească la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare alături de Mircea Lucescu şi alte persoane.

„Văd că se tot vorbeşte despre acest lucru (n.n. – că va deveni patron la Dinamo), dar eu acum sunt antrenorul echipei Dinamo. Dinamo are un patron… Aţi auzit voi ceva, dar nu ştiţi cum stau lucrurile. Nu numai Mircea Lucescu vrea să se implice, sunt mai mulţi oameni. Eu normal că vreau și eu să mă implic din moment ce am semnat cu Dinamo”, a spus Rednic.

Întrebat cum ar fi să colaboreze cu Mircea Lucescu la Dinamo, Rednic a răspuns râzând: „Fotbalistic, da. Financiar (…) trebuie să ai argumente.”

Finanţatorul Ionuţ Negoiţă a anunţat în mai multe rânduri că este dispus să vândă clubul Dinamo, anul trecut afirmând că suma pe care o cere este de 4 milioane de euro.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la FC Dinamo în august 2012 când a preluat pachetul deţinut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoiţă a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziţionat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri