Exequiel Palacios (20 de ani), legitimat la River Plate, primeşte din ce în ce mai multe laude, înainte ca fotbalistul să fie cumpărat de Real Madrid, aşa cum informează cotidianul sud-american Once Gol.

Beto Alonso, un fotbalist legendar al lui River Plate, a acordat un interviu pentru Diario AS în care a vorbit despre calităţile lui Exequiel Palacios: „Dacă Real Madrid îl cumpără, nu va face o greşeală. Sperăm să aibă un final de sezon bun şi să câştige Copa Libertadores cu River Plate”.

20 de milioane de euro vaorează clauza de reziliere a lui Palacios, iar argentinianul ar urma să ajungă în ianuarie la Madrid

Un produs 100% al „Milionarilor”, Palacios poate evolua doar la mijlocul terenului. Promovat în ianuarie de la echipa a doua, Palacios a reuşit să debuteze şi pentru echipa naţională de seniori. Palacios a fost convocat pentru cele două jocuri amicale cu Guatemala şi Columbia, disputate în luna septembrie în Statele Unite. De serviciile lui Palacios s-ar fi interesat şi FC Barcelona, dar Real Madrid a decis să achite clauza de reziliere şi să obţină semnătura mijlocaşului.

Conform presei argentiniene, Exequiel Palacios e unul dintre cei mai promiţători jucători formaţi de River Plate în ultimii ani. În tricoul lui River Plate, Palacios a adunat 36 de meciuri oficiale, reuşind să înscrie patru goluri şi să paseze decisiv în cinci rânduri. Până să debuteze pentru echipa naţională de seniori, Palacios a evoluat şi pentru reprezentativele U21, respectiv U17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =