Caută
Close this search box.

Caz unic. Starul lui PSG care vrea numai în Naționala României

Oficialii Federației de la Chișinău au comentat decizia starului în devenire de la PSG explicând convocarea lui și de ce acesta nu dorește să îmbrace tricoul Moldovei.

Deja celebru, deși este foarte tănâr, jucătorul faimoasei grupări franceze Paris St.Germain, moldoveanul Virgiliu Postolachi (18 ani) a devenit recent cetățean român cu acte-n regulă și refuză sub orice formă să se prezinte la naționala Republicii Moldova. Jucătorul este convocat mereu, dar nu dă niciun răspuns telegramelor de convocare.

„La fiecare meci el este convocat. Mai mult de atât ce să vă spun, nici răspuns nu primim. Asta vorbeşte despre faptul că jucătorul nu are dorința de a evolua pentru noi! Decât să avem un jucător care nu îşi doreste, mai bine să convocăm pe cineva din campionatul intern, care cu adevărat îşi doreşte să evolueze sub steagul Republicii Moldova”, a comentat Dragoş Hincu, vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal din Moldova, despre decizia lui Postolachi.

”Cu Postolachi suntem la mâna legii. Sigur, acum e român, dar din punct de vedere al regulilor internaționale, nu este. Nu știu… Trebuie reglate niște treburi” a declarat Mihai Stoichiță despre situația jucătorului care încă nu poate fi folosit de România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri