Caută
Close this search box.

Ce i-a spus Gică Popescu fiului său când a plecat la Naţională! “Ieşi pe uşă şi nu te mai întorci!”

gică popescu

Gică Popescu (51 de ani) a rememorat momentul în care fiul său a plecat de acasă şi a mers la prima acţiune a unei naţionale a României. Totul se întâmpla în septembrie anul trecut, când Niocolas Popescu (15 ani) a fost convocat pentru o partidă amicală la U15.

Fostul căpitan al Barcelonei a povestit şi sfatul pe care i l-a dat. ”Prima dată când a fost convocat la naţională Niko, i-am spus… şi-a luat geanta şi voia să iasă pe uşă. I-am spus, stai puţin…. pleci pentru prima dată la Naţională, să nu te mai întorci niciodată!

Dacă ai plecat la echipa naţională, să rămâi la naţională până te laşi de fotbal. Să treci pe la toate naţionalele de juniori, să mergi la tineret, apoi la Naţională. Abia atunci eşti un jucător valoros, când participi la toate convocările echipelor naţionale la vârsta avută.

Îl vede pe Ianis ca pe un model. E normal să fie aşa, au crescut împreună, au jucat împreună, petrec foarte mult timp împreună. Şi eu am fost convocat la echipa naţională pentru prima dată tot la 20 de ani”, a declarat Gică Popescu, pentru TelekomSport.

Nicolas Popescu este legitimat la echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri