Caută
Close this search box.

Ce spune jurnalistul Liviu Avram despre TeleormanLeaks

liviu avram

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit despre informaţia momentului – anunțul jurnaliștilor de la Rise Project care au intrat în posesia unor documente de la firma Tel Drum.

„Este ceea ce bănuiam mulți, că Tel Drum este o pușculiță personală a lui Dragnea, din care se înfrupta și fiu-su, dar nu știm câți alți oameni importanți s-au înfrunptat”, a spus Liviu Avram.

„Cea mai relevantă mi se pare corespondenţa dintre fiul lui Liviu Dragnea și directorul general de la Tel Drum, prin care fiul lui Dragnea îi cerea să îi plătească o datorie de care Dragnea nu ar fi trebuit să știe, pentru că s-ar fi supărat pe fiul său.

Este ceea ce bănuiam mulți, că Tel Drum este o pușculița personală a lui Dragnea, din care se înfrupta și fiu-su, dar nu știm câți alți oameni importanți s-au înfruptat.

Acel CEx convocat pentru mâine (n.n.: azi, luni,5 noiembie) și ședința restrânsă din această seară este ca să discute cu oamenii care i-au fost apropiați și au votat tot timpul ce a spus Dragnea.

În ce măsură i-a agățat Dragnea cu fonduri, până nu clarificăm unde s-a dus fiecare bănuț de la Tel Drum, nu putem să înțelegem ce se întâmplă cu PSD, care de ceva vreme pare că sfidează și propriul electorat și se chinuie doar să îl protejeze pe Dragnea. Cred că banii de la Tel Drum ar putea fi una din aceste explicații.

Nu știm cât de solid este stimulată garda pretoriană din jurul lui Dragnea, este foarte greu să discerni o conduită morală, oameni care simt că nu se mai poate așa. Dacă ei au interes să rămână Dragnea, indiferent ce se întâmplă cu partidul, atunci Dragnea va rămâne”, a declarat Liviu Avram, redactor-şef adjunct la Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri