Caută
Close this search box.

Chris Terheş: Nici completele acestea extrase de Tarcea nu sunt legal constituite!

chris terheş

Preotul american de origine română Chris Terheş revine cu o ipoteză incredibilă: nici acum completurile de cinci judecători de la Înalta Curtea nu au fost legal constituite.

Mai jos, postarea lui Terheş:

Nici completele acestea extrase de Tarcea nu sunt legal constituite.

ICCJ si-a introdus in propriul regulament un articol care spune ca la selectarea judecatorilor pentru completele de 5 nu intra judecatorii de anul anterior. O asemenea prevedere nu exista in lege.

Compunerea completelor se stabileste prin lege, Colegiul de conducere, care e organ administrativ, neputand adauga sau elimina articole dintr-o lege.

Daca legea nu spune ca judecatorii din anul anterior nu pot fi trasi la sorti anul urmator, atunci nici Colegiul de conducere nu poate include o asemenea conditie la alegerea judecatorilor din aceste complete.

Prin urmare, inainte de a se incepe extragerea de azi, a vazut cineva cate si ce nume de judecatori s-au introdus in acele boluri?

Apoi, uitati-va pe inregistrare si remarcati un lucru: biletele pentru completele de civil erau impaturate de 4 iar cele din bolul cu penalul in 2.

De cateva ori Tarcea a tras un bilet din bolul de penal, l-a ridicat un pic si apoi l-a lasat si a tras altul. Biletele acestea aveau deschizatura catre ea. Oricine poate banui ca a vazut ce scrie in ele.

Uitati-va pe inregistrare sa va convingeti.

Ce am vazut azi ca se intampla la ICCJ cu alegerea acestor complete e de bezna mintii.

In cazul completelor de 5, pentru a fi totul cu adevarat aleatoriu, fie se trag 5 judecatori pentru fiecare dosar, de fata cu partile, fie se creaza complete de cate 5 dintre toti judecatorii si apoi se desemneaza aleatoriu completul pentru un dosar.

Ce am vazut azi cu extragerea completelor de 5 e o pacaleala si ma mir ca berbecii din politica nu au vazut asta pana acum.

Nu in ultimul rand, sa pui bilete intr-un borcan si sa extragi din el nu e aleatoriu. Remarcati cum le amestecau doar pe mijloc.

Aleatoriu ar fi sa se introduca fiecare nume de judecator intr-o bila, bilele intr-un bol, sa se amestece si apoi sa se extraga 5. Ca la Loto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri