Caută
Close this search box.

Cine este atacatorul care a făcut 10 victime la mall-ul din Brăila: El ar fi strigat: Trebuie să curgă sânge pentru țara asta!

Atacatorul brăilean se afla sub influența alcoolului când a intrat în mulţime şi a făcut 10 victime, dintre care una în stare gravă.

Bărbatul a înjunghiat un om, a urcat apoi la volan, a lovit două persoane pe șoseaua de centură a Brăilei, a intrat într-un grup de oameni aflat în fața mall-ului din oraș. Unul dintre răniți, bărbatul înjunghiat, este în stare gravă şi a intrat direct în operație.

Potrivit polițiștilor, citaţi de digi24, este vorba despre un tânăr 20 de ani, recidivist, este brăilean și are permis din luna februarie 2018.

Atacatorul a fost scos din mașină de oamenii aflați în fața mall-ului. Tânărul striga și părea incoerent, potrivit martorilor.

„Trebuie să curgă sânge pentru țara asta”, striga el.

„Eram în zona caselor și am auzit zgomot, am crezut că a picat cineva, s-a auzit destul de puternic, și apoi fost rumoarea aceea, mi-am dat seama ulterior din ce cauză. M-am dus să văd ce s-a întâmplat și am văzut acea mașină oprită în uși. Era un individ întins pe jos, oarecum incoerent, multă lume zice că drogat. Am înțeles că l-au scos niște oameni din mașină, au folosit violență”, a povestit un martor la Digi24.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină, apoi a fost reținut de polițiști.

FOTO: a1.ro

Un răspuns

  1. Precis sa gaseste un avocat penibil care sa ii plinga de milă imbecilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri