Caută
Close this search box.

Cioloş îi cere demisia lui Teodorovici: Vor să lege cetăţenii cu lanţuri de cetate, în loc să le ofere condiţiile pentru a rămâne

dacian cioloş

Dacian Cioloş, fondator al Mişcării România Împreună, afirmă că libertatea de circulaţie este un drept pe care „PSD vrea să îl limiteze” şi îi cere ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, „să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetăţenii români şi să demisioneze urgent”.

„PSD ne întoarce în timp şi, pe mai multe voci, cere limitarea dreptului românilor de a munci în străinatate. Atât înţelege acest partid din spiritul european după 11 ani de la aderare: să lege cetăţenii cu lanţuri de cetate, în loc să le ofere condiţiile pentru a rămâne.

Să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun, fie că ei sunt medici, antreprenori sau simpli muncitori în agricultură ori construcţii care îşi ajută familiile cu bani câştigaţi greu, dar cinstit. Cinstea şi munca sunt valorile pe care PSD nu le respectă. Libertatea de circulaţie, un drept pe care PSD vrea să îl limiteze”, scrie Cioloş într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El adaugă că ministrul Teodorovici „trebuie să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetăţenii români şi să demisioneze urgent”.

PSD să spună clar dacă legarea de glie devine politică de stat, dacă această nouă abordare vine să înlocuiască incapacitatea de a pune în aplicare promisiunile din programul lor de guvernare.

Mă văd cu peste 300 de români din diaspora şi le voi spune că viitorul lor este în ţară. Dar imediat ce prin vot punem altceva decât PSD la guvernare şi cu ajutorul lor”, conchide Cioloş, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri