Caută
Close this search box.

Ciprian Ciucu, Ionel Dancă și Florin Cîțu, în cursa din PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei

ciprian ciucu

Ciprian Ciucu – consilier general din partea PNL, Florin Cîțu – senator PNL de București, Ionel Dancă – purtătorul de cuvânt al PNL și Gabriel Dumitrașcu – fost șef al RADET și al TAROM sunt cei patru candidați care cer sprijinul partidului pentru a intra în cursa pentru Primăria Bucureștiului.

Unul dintre cei mai vizibili și mai critici consilieri generali la adresa primarului Gabriela Firea este Ciprian Ciucu, ce și-a anunțat pe Facebook intenția de a candida.

”Desemnarea candidaților se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenția de vot și potențialul de creștere. În acest moment eu stau foarte bine (zic eu) la potențialul de creștere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie.

Sunt conștient că obținerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul Opozitiei ci doar doar unul dintre campionii cu care Partidul Național Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forțele politice compatibile care își doresc, alături de noi, să trăim într-un oraș european și într-o țară europeană”, a scris Ciucu, pe Facebook.

Florin Cîțu este senator de București din 2016 și a fost recent ales liderul grupului PNl din Senat în locul lui Iulian Dumitrescu, acuzat de colegii săi de blaturi cu PSD. Economist de profesie, el a fost șeful ING Bank până în 2011.

Ionel Dancă s-a înscris în PNL în octombrie anul trecut, odată cu numirea sa ca purtător de cuvânt al partidului. Anterior, el a fost consilier de stat al premierului Dacian Cioloș. Înainte de a ocupa funcţii publice, Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV.

Gabriel Dumitrașcu este vicepreședinte al PNL București și a fost director în Ministerul Energiei, președinte al consiliului de administrație al TAROM și al RADET, precum și consilier al preşedintelui ANRE, Dumitru Chiriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri