Caută
Close this search box.

Clipul „Copiii referendumului” a fost reclamat la Poliţie de Vosganian şi alţi 12 parlamentari pentru posibile abuzuri contra minorilor

copiii referendumului

Robert Tiderle, managerul agenției de publicitate Papaya, ce a realizat clipul „Copiii referendumului” ce îndemna la boicot în referendumul privind redefinirea familiei în Constituție, este chemat marțea viitoare la poliție pentru a da lămuriri în privința acestui spot, în urma unei reclamații depuse de 13 parlamentari.

Robert Tiderle a publicat, vineri, pe Facebook chemarea pe care a primit-o la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru a clarifica „toate aspectele referitoare la obiectul sesizării”. Robert Tiderle a precizat pentru Hotnews.ro că obiectul sesizării este chiar spotul reclamat.

Potrivit documentului publicat de acesta, spotul a făcut obiectul unui „memoriu” adresat de un grup de 13 parlamentari. Numele acestora nu este precizat.

Cei 13 parlamentari au cerut, în petiția care vizează clipul anti-referendum realizat de agenția Papaya Advertising, ca autoritățile să verifice dacă minorele care apar în filmare au avut acordul părinților și dacă au fost exploatate, au relatat surse pentru Newsweek România.

Sursele au precizat că autorii petiției le-au mai cerut autorităților să verifice și dacă aceștii copii au fost abuzați emoțional sau economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri