Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu susţine că Oprişan le-a spus procurorilor DNA că PSD va da oricum legea amnistiei şi graţierii

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu a declarat, marţi seara, la România TV, că preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost audiat la DNA într-un dosar în care e vizat Liviu Dragnea. Ştefănescu a spus că Oprişan i-a anunţat pe procurori că PSD va da legea amnistiei şi graţierii.

Preşedintele CJ Vrancea a fost întrebat despre partidele de vânătoare la care a participat alături de Dragnea şi de alţi lideri social-democraţi, dar şi de afacerişti, judecători şi poliţişti.

”Ăsta s-a înfuriat! Cum adică, mă întrebaţi pe mine ce am vorbit şi am făcut cu prietenii mei acum 9-10 ani de zile? Credeţi că ne puneţi nouă căluşul în gură? Vom continua să modificăm legile şi oricum vom da legea aministiei şi graţierii”, a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit News.ro.

Un răspuns

  1. Ăsta e sigurul lor scop, să scape de răspunderea penală pentru ceea ce au făcut cu banii publici și cu manipulările dintr-o perioada electorala. Și cine o spune! Cel mai mârșav și mai corupt element din România de mai bine de peste 60 de ani! Dacă s-ar mai naște un Nicolae Filimon, acesta nu ar mai trebui să scrie un nou Ciocoii vechi si noi. Ar fi suficient să puna in ramă pozele lui Codrin, Nicolicea și Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri