Caută
Close this search box.

Cozmin Guşă speră ca nimeni să nu mai încerce destabilizarea Realitatea TV

cozmin guşă

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a afirmat că speră ca nimeni să nu mai încerce să ne destabilizeze. ”Ținem la libertatea de exprimare. Trompetele lui Coldea pot merge la alte televiziuni”, a spus acesta.

”Conflictul nu a fost cu mine, din punct de vedere editorial, a fost cu decizia redacțională. Dar nu vor fi probleme, Rareș este legat de colegii lui, ei îl înțeleg. Există un principiul în mass-media, în televiziune: lupi între noi, haită cu cei din afară.

E normal să există discuții în contradictoriu în interiori, dar, atunci când ești în mass-media, într-o echipă, când acționezi către exteriori, acționezi într-un mod unitar. Discuția a avut loc joi seara, joi noaptea, partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat foarte mult, în rest, discuția a fost foarte lungă, au fost și doi prieteni apropiați care ne-au asistat.

Ce trebuie să se rețină, în urma acestor lucruri care nu ne-au făcut plăcere este că nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni cum este Realitatea, o televiziune care este sub presiunea puterii, care a fost mereu sub presiunea unor oameni din serviciile secrete, care au dorit să facă jocuri pe spatele nostru, o perioadă au reușit, mă refer la ani în urmă, dar sigur după ce am preluat aici nu au mai reușit, de unde și disperarea care s-a văzut în aceste zile.

Pentru mine sau pentru alți cunoscători a fost cel mai bun experiment de devoalare a unor strategii a unor oameni răi cu o agendă de putere la care nu ar avea dreptul din punct de vedere legat, dar pe care o practică de foarte mulți ani, și mă refer la statul paralel”, a explicat Cozmin Gușă.

Patronul Realitatea TV a spus că în spatele acestui scandal a fost și Florian Coldea. ”Și o să mă refer și la nocivitatea acestui joc pe care îl practică așa-zisul pensionar. Eu nu am nimic cu niciun invitat al nostru, iar colegii noștri știu bine treaba asta, dar atunci când un invitat are o agendă personală care intră în zona ilegalului, noi ca entitate media trebuie să acționăm și nimeni nu trebuie să fie mirat de aceste lucru, pentru că este o decizie a nostră, mai ales că în luptele astea cu majoritatea parlamentară a lui Dragnea și cu alte entități care nu se văd, dar cei mai informați din telespectatorii noștri le intuiesc și le văd”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri