Caută
Close this search box.

CT Popescu, despre dineul din Sala Tronului: “Suntem la români, aici se poate sculpta în fum de mici”

CTP

CT Popescu a vorbit despre dineul oferit de Guvern în Sala Tronului de la Palatul Regal. „Putem interpreta ca fiind parastasul pişcotarilor, în memoria Regelui Mihai”, a descris jurnalistul situaţia, despre care a spus că nu trebuie interpretată drept o gafă de protocol, întrucât a fost făcută în cunoştinţă de cauză”.

„Pomana pomanagiilor Regelui Mihai. Putem interpreta ca fiind parastasul pişcotarilor, în memoria Regelui Mihai. Preşedintele Parlamentului European nu poate fi acuzat, a venit unde a fost chemat.

Nici vorbă de gafă de protocol, Viorica Dăncilă a făcut-o în deplină cunoştinţă de cauză.

Din punct de vedere estetic, în sala asta nu au ce să caute chiflele, e o uriaşă chiflă această acţiune. Au dat o chiflă cât toate zilele. Nu au ce căuta friptanele, furculiţele în acest decor nu au ce căuta. Mai e o imagine în care sunt mere şi struguri ca la Ziua Recoltei.

De ce a făcut asta Viorica Dăncilă?

Putem să ne gândim aşa – Dăncila are aproape un an de mandat, acum se gândeşte la sine, se gândeşte pe sine ca pe regina Maria. Autoînchipuirea de sine e o forţă a românilor care au ajuns în funcţie. Se gândeşte acum că băiatul ei nu se poate căsători cu oricine, ar însemna o mezalianţă.

Să nu uităm, a fost şi la Papa, deci capacitatea de închipuire e sinceră”, a explicat jurnalistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri