Caută
Close this search box.

Culmea justiției: 8 ani de închisoare după ce a furat peste 50 de milioane de euro, eliberat după 2 ani !

Justiție incredibil de clementă pentru unul din cei mai mari infractori ai României de după 1989. Fostul director general al CFR SA, Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv, în 2016, la 8 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, va fi eliberat din peniteniciar, potrivit replicaonline.ro. magistraţii Tribunalului Constanţa au admis contestaţia depusă de acesta împotriva hotărârii Judecătoriei Medgidia, care a dispus, pe fond, menținerea fostului manager al Căilor Ferate Române în penitenciar. Decizia este definitivă.

În noiembrie 2016, fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu, pedeapsa fiind redusă de la zece ani, cât decisese iniţial Judecătoria Sectorului 1.

Sentinţa a fost dată în dosarul în care Mihai Necolaiciuc, mai mulţi foşti şefi din CFR SA şi administratori de firme au fost acuzaţi pentru fraudarea companiei. În acest dosar au fost comasate trei cauze în care Mihai Necolaiciuc şi alte persoane au fost trimişi în judecată, pentru fraude de aproximativ 56,7 milioane de euro.

Mihai Necolaiciuc fusese eliberat din închisoare în iulie 2015 după ce a fost condamnat într-un al patrulea dosar, cel care a ajuns şi cel mai târziu la instanţă.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat în 2014 pe Mihai Necolaiciuc la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro produsă prin achiziţionarea de bunuri într-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundaţiile din 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri