Caută
Close this search box.

Cum arată, de fapt, Schumacher. Arhiepiscopul Papei Francisc l-a vizitat şi a făcut o dezvăluire extraordinară

Michael Schumacher

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un subiect oarecum închis, familia sa oferind foarte puţine informaţii în ultimii cinci ani.

Dar Arhiepiscopul german Georg Gänswein a dat câteva declaraţii interesante în Bild.

Din 2013, de când a suferit accidentul teribil, la schi, foarte puţine informaţii au apărut despre marele campion, familia sa ţinând la discreţie.

Un lucru e clar: recuperarea germanului este foarte lentă. În ultimul an s-a speculat că Schumi a slăbit și cântărește acum sub 45 de kilograme. Informaţie care nu pare să se verifice, judecând după dezvăluirea făcută de un consilier al Papei Francisc, care l-a vizitat în 2016 pe Schumacher. Din contră, Michael este mai împlinit decât îl ştim, potrivit digisport.ro.

„M-am așezat în fața lui, l-am luat de mâini și m-am uitat la el. Arată exact așa cum ni-l amintim cu toții, este același chip, doar că s-a mai împlinit la față.

Simte că oamenii din jurul lui îl iubesc și că au grijă de el, slavă Domnului. Bineînțeles, Michael Schumacher și familia lui sunt mereu în rugăciunile mele”, a declarat Gänswein, prefect al Casei Papale de la Vatican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri