Jose Mourinho şi-a atras un imens val de antipatie la finalul meciului Juventus – Manchester United (1-2, în grupele Ligii Campionilor). „Specialul” s-a războit cu fanii după fluierul de final, iar Leonardo Bonucci a fost printre primii care a încercat să oprească gesturile făcute de managerul lusitan la adresa fanilor de pe Allianz Stadium.

Un fost fotbalist al „Bătrânei Doamne”, n-a avut milă de portughez.Stefano Tacconi, legendarul portar care a câştigat tot ce se poate în tricoul bianconerilor în anii ’80 a decretat: „În locul lui Bonucci, i-aş fi dat un şut în fund”. Pe aceeaşi lungime de undă s-a situat şi fostul mare fundaş Alessandro Birindelli. „E un om care are nevoie de ajutor”, a spus omul care a luat trei titluri cu Juve. În schimb, poate cel mai important om din istoria recentă a „Bătrânei Doamne”, Del Piero, nu consideră că portughezul a exagerat.

„Mou a răspuns la ofensele care i s-au adus cu sarcasm şi ironie”, a fost opinia celui poreclit Pinturicchio. Manchester United a câştigat cu 2-1 meciul jucat împotriva lui Juventus, după ce „Bătrâna Doamnă” a condus cu 1-0, dar a fost întoarsă în ultimele minute. Fabio Capello, fost jucător şi antrenor la Juve, nu a fost nici el scandalizat de „prestaţia specială”. „Gestul său nu a părut atât de vulgar”, a spus marele antrenor.

34 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =