Caută
Close this search box.

Darren Cahill ar pregăti o surpriză uriaşă, după ce a renunţat la Simona Halep. Pe cine ar urma să antreneze

darren cahill

Simona Halep şi Darren Cahill au anunţat ieri, în acelaşi timp, pe reţelele de socializare, că pun capăt colaborării senzaţionale care a dus-o pe constănţeancă pe primul loc WTA.

Totul este însă ciudat, în condiţiile în care parteneriatul decurgea fără cusur, iar Virginia Ruzici, managerul campioanei de la Roland Garros, dădea credit total acestui duo.

O posibilă explicaţie pentru ruptură ar fi şi zvonurile potrivit cărora Cahill ar urma să-l preia pe controversatul jucător australian Nick Kyrgios, deşi fostul tehnician al Simonei, în postarea sa de pe Twitter, a comunicat ideea că intenţionează să stea cu familia.

În timpul US Open, comentatorii de la Antipozi au marşat pe ideea că Darren Cahill are profilul perfect de tehnician pentru a-l pregăti pe Kyrgios, un tip cu probleme la nivel mental.

Cahill a reacţionat pe Twitter, la postarea unui fan: „Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?”. „Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus”, a scris Cahill.

Jucătorul de origine elenă e pregătit în prezent de americanul James Cerretani, de o lună, de la turneul de la Tokyo. În vârstă de 23 de ani, tenismenul născut la Canberra se situează pe poziţia 37 ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri