Caută
Close this search box.

Dat afară de cel implicat în scandalul sexual din Copou, Florin Prunea revine cu justiția la Iași

Surpriză de proporții la Iași, acolo unde fostul portar internațional și component al ”Generației de Aur”, Florin Prunea, este la un pas să revină în funcția de președinte al Politehnicii, vechea și cunoscuta echipă de primă ligă a fotbalului românesc! Curtea de Apel București a decis acest lucru și fostul internațional așteaptă acum soluționarea definitivă a cazului.

“Procesul pe care l-am intentat celor care mi-au reziliat în mod abuziv contractul de muncă a ajuns la final. Am câştigat la Tribunal, pe 4 decembrie se dă verdictul final, la Curtea de Apel Bucureşti. Voi respecta deciziile instanţei. Dacă se va decide să revin în funcţia de preşedinte executiv al Politehnicii, a doua zi voi fi la Iaşi!”, a declarat Florin Prunea pentru ziaruldeiasi.ro.Î
Înțelegerea lui Prunea cu Poli Iași, care expira pe 23 iulie 2017, a fost reziliată unilateral de Consiliul Director al moldovenilor la doar câteva luni de la numirea în funcţie a fostului internaţional. De remarcat că factor de decizie atunci a fost și Adrian Ambrosie, cel care între timp s-a instalat în funcţia de preşedinte în locul lui Prunea și care acum este în centrul unui uriaș scandal sexual, provocat de o studentă la medicină care a afirmat că ar fi făcut sex în 3 cu Ambrosie și soția acestuia. „Comitetul Director şi finanţatorul au decis să nu-i prelungească angajamentul. Îl felicităm pentru performanţa de a clasa echipa pe locul 7, nu însă şi pentru modul cum a manageriat banii, întrucât s-au acumulat datorii foarte mari“, declara în urmă cu un an de zile, Adrian Ambrosie despre modul în care a fost îndepărtat de la echipă Florin Prunea. Fostul portar și-a căutat însă dreptatea la tribunal și pare că și-a și găsit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri