Caută
Close this search box.

De ce a demisionat cu adevărat Mihai Fifor de la Ministerul Apărării

fifor

Jurnalistul Sabin Orcan dezvăluie adevăratul motiv al demisiei lui Mihai Fifor de la Ministerul Apărării: a refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.

„Nu plecați pe fentă! Demisia lui Fifor n-are nici o legătură cu dizidența lui Firea.
Motivul e cu totul altul. Îl găsiți în dezvăluirile noastre de săptămâna trecută.
Ministrul apărării a refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.
Părerea mea? Povestea asta se va lăsa cu un dosar penal greu și cu un scandal internațional pe măsură!”, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook.

Și fostul premier Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă același lucru despre numirea noului ministru al Apărării. „Domnul Gabriel Leş a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul „Cioloş” şi a întocmit Hotărârea de Guvern pentru achiziţia unor corvete de la Damen Olanda cu preţ dublu, a devenit ministru în Guvernul Grindeanu şi a fost schimbat imediat din funcţie pentru că nu a făcut licitaţie pentru acele achiziţii. Redevine ministru, în condiţiile în care săptămâna viitoare trebuie să se anunţe câştigătorul licitaţiei pentru achiziţia de corvete – la care participant este …… Damen Olanda.”, a scris Ponta pe Facebook.

Dragnea, însoțit de un general SIE, a fost de două ori la sediul Damen, în Olanda. Olandezii se bat pentru un contract de 1,6 miliarde de euro la MApN.
Dragnea, însoțit de un general SIE, a fost de două ori la sediul Damen, în Olanda. Olandezii se bat pentru un contract de 1,6 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri