Caută
Close this search box.

De la sute de milioane la câțiva euro, falimentul marelui Ronaldinho

Unul dintre cei mai de succes fotbaliști ai tuturor timpurilor pare să fi ajuns la sapă de lemn. Conform autorităților braziliene, Ronaldinho (38 de ani) mai are în conturi doar 5 lire sterline, adică nici măcar 30 de lei.

Asta după ce, chiar și la 33 de ani, Ronaldinho încă mai avea un salariu anual de circa 2,5 milioane de euro, ca să nu mai vorbim de salariile de la Milan sau Barcelona ! Practic, de la o avere de zeci și sute de milioane de euro, a ajuns la acei 6-7 euro de astăzi.

Sportivii care ajung în pragul falimentului, cu buzunare goale și găurite, nu sunt chiar o raritate. Dar o adevărată raritate este să vezi un astfel de fenomenafectând pe cineva ca Ronaldinho.

Câștigător al Cupei Mondiale și al Champions League, Ronaldinho a jucat pentru cluburi de top mondial, precum Barcelona și AC Milan. În alte cuvinte, „CV-ul” lui face această veste și mai șocantă.

Potrivit Unilad, problemele financiare ale lui Ronaldinho vin în urma datoriilor acumulate de peste 1.75 milioane de lire, care au tot crescut din 2015 încoace.

Acum, în conturi ar mai avea doar câțiva dolari, un adevărat șoc pentru fanii sportivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri