Caută
Close this search box.

Der Spiegel, dezvăluiri: Diplomații germani eliberează vize falsificate pentru migranți

Traficanții de persoane colaborează cu diplomații de la consulatele germane din statele din Orientul Mijlociu care vând vize falsificate, anunţă Der Spiegel.

Der Spiegel a făcut dezvăluiri incredibile despre regimul de vize falsificate pentru migranții care doresc să meargă în Germania ca refugiați, iar autoritățile germane sunt reticente în investigarea acestor cazuri.

Programele corupte „au fost derulate fără probleme de către angajați în centrele de viză ale multor misiuni diplomatice germane din străinătate”, în special în Orientul Mijlociu titrează ziarul german.

Der Spiegel a raportat numirea consulatelor ca fiind „Călcâiul lui Ahile” în lupta împotriva traficului de persoane, spunând că angajații locali sunt un „punct slab”, deoarece lucrează cu contrabandiști.

Traficanții locali de persoane au oferit vizele clienților lor prin funcționari consulari corupți, fără a fi nevoie de aprobare din partea departamentului de viză și de înregistrare din Germania. Un astfel de documentul fals, potrivit voiceofeurope, costă între £ 2.350 și £ 10.200 și permite solicitantului de azil să intre „legal” în Germania prin intermediul programului său de primire a refugiaților.

Plimbare prin Roma Antică. Un proiect de realitate virtuală reînvie oraşul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri