Caută
Close this search box.

Diaspora se adună în România pe 1 Decembrie. Protest de amploare în Piaţa Victoriei de Ziua Naţională

Centenar diaspora

Mulţi români din Diaspora vor să vină împreună acasă, în România, de 1 Decembrie. Tot pe 1 decembrie va avea loc un nou amplu miting de protest în Piaţa Victoriei.

Românii din grupul „Diaspora europeană” de pe Facebook se organizează pentru a forma coloane care să plece spre România din Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Luxemburg, Elveţia, Belgia, Ţările Nordice, Austria şi alte ţări.

„Coloana din Londra vă pleca pe 29 Noiembrie seara orele 22.00 din Dover, Marea Britanie, va ajunge la orele 17.00 pe 30 noiembrie în Szolnok, Staţia Mall pe E60 unde ne grupăm cu maşinile venite din Spania, Italia, Germania , Luxemburg , Elveţia , Belgia , Ţările Nordice , Austria…

Împreună coloana va intra în România la orele 20.00 prin vama Borş , vom merge pe ruta Borş – Oradea – Cluj – Aiud – Alba Iulia .

Dimineaţa la ora 08.00 o să ajungem la Gară în Alba Iulia, unde ne vom întâlni cu fraţii noştri din România şi Basarabia, de acolo vom participa la Marşul Unirii pentru Centenar”, anunţă un român din Londra.

Corupţia ucide şi Iniţiativa România au anunţat deja un nou protest de amploare, în Piaţa Victoriei, chiar de Ziua Naţională a României. „Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, anunţa organizatorii.

„De 1 Decembrie, ora 16.00, noi credem că există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa.

Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea.

Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei.

De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, se anunţă pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

2 răspunsuri

  1. Ridicati-va in picioare romani .Ridicati-va pentru semenii vostri .

  2. Bine bai voi aia care nu stati in tara . Luptati sa-l scapati pe Iohannis de puscarie hahalelelor . Poate v-o luati de la ardeleni sa va saturati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri