Caută
Close this search box.

Din nou doliu în fotbal. A murit pe teren

Doliu în lumea fotbalului românesc. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru cel care a dăruit totul sportului-rege și care a murit chiar pe terenul de fotbal, alături de cei cu care a lucrat în ultimii ani de viață.

Antrenorul de la CSS Caracal, Nicolae Matei, s-a stins din viață chiar pe terenul de fotbal, la vârsta de 67 de ani.

Bărbatul ar fi căzut pe teren în timpul unei pregătiri cu echipa pe care o antrena. A fost transportat la spital, însă medicii nu au mai avut ce să facă și au declarat decesul.Nicolae Matei se confrunta cu probleme medicale de mai mult timp, iar în urmă cu câţiva ani i-a fost amputat un picior. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, profesorul Nicolae Matei a continuat să antreneze grupe de fotbal la CSS Caracal.

Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, Dumitru Moşteanu, Militrau sau Nica, dar şi pe Marian Pleaşcă, fostul internaţional român care a trecut pe la Pandurii Târgu Jiu şi FCSB. După moartea lui Nicolae Matei, AJF Olt a anunţat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce vor avea loc în acest weekend în judeţul Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri