Caută
Close this search box.

Două vedete, Ivana Chubbuck & Maia Morgenstern, într-un masterclass de excepție

Ivana Chubbuk se va întoarce în România, la finalul anului, pentru a susține un masterclass de actorie, împreună cu câteva nume sonore din teatrul și filmul românesc. Pe lista ”cursanților” se va afla și celebra actriță Maia Morgenstern.

Ivana Chubbuck creatoarea şcolii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori printre care se numără Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey şi John Voight, printre alţii. Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta. Ivana Chubbuck revine la Bucureşti la cinci ani după ce a susţinut prima oară cursurile de actorie „The power of the actor” – tehnica de lucru cu actorii care a făcut-o celebră la Hollywood şi în lumea întreagă.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, și nu numai, cu o carieră prolifică, de peste 35 de ani, în teatru și film, răsplătită cu o mulțime de distincții și recunoașteri – Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Emma (Londra), pentru rolul Maria din Patimile lui HristosUrsul de Argint, la Festivalul Filmului de la Berlin și Premiul Felix, al Academiei Europene de Film, pentru rolul Nela din filmul Balanţapremiul UNITER pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul Medeea, din Trilogia antică, și Lola Blau din Astă seară: Lola BlauOrdinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler, în Franţa, Ordinul Regal „Nihil Sine Deo”, distincția Actriţa şi Femeia anului, acordată în 2003 de către Parlamentul European, titlul de Doctor Honoris Causa Artis din partea Universității de Vest din Timișoara (2017), titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității ”George Bacovia” din Bacău (2018), Cetățean de onoare al Municipiului București (2018).

Evenimentul este organizat de Magnolia Acting Studio. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-urile http://www.magnoliastudio.ro/ şi http://www.ivanachubbuck.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri