Jurnalistul Rise project, prezent la conferința de presă de la finalul ședinței CEx, l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă el a cerut ca Tel Drum să-i plătească geamurile, parchetul, marmura și barul din casă și cum se explică faptul că Tel Drum „plăteșete facturile lunare” ale fiului său.

„Există niște instituții ale statului de drept, respectiv, DNA, prietenii dumneavoatră, care cred că trebuie să investigheze și să dea răspunsuri la aceste întrebări.

Eu n-am nici un fel de legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține, pe unde le ține, unii le țin poate pe tabletă, alții – sub pernă.

Habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate și cum au ajuns acolo. Tel Drum sau nici o altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat vreo proprietatea de-a mea niciodată”, a spus Liviu Dragnea.

„În valiza dumneavoastră erau niște documente chiar de pe site-ul nostru. Când vă place și când nu vă place Rise Project?”, a întrebat jurnalistul.

„Rise Project îmi place tot timpul”, a răspuns ironic președintele PSD, citat de digi24.

În legătură cu documentele din valiză, Liviu Dragnea a spus:

„Dacă acele documente sunt reale – dacă nu cumva sunt documente care au plecat din DNA să ajungă în Telorman și apoi la Rise Project, că a apărut și teoria asta, dar eu nu cred că cineva din DNA a făcut vreodată așa ceva -, trebuie să le investigheze.

Sigur că n-au timp să investigheze toate neregularitățile, nelegalitățile pe care le-au înfăptuit Iohannis și apropiații lui, dar pe astea le vor investiga. Și trebuie să ajungă la niște răspunsuri”.

111 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here