Caută
Close this search box.

Dragnea Jr. ar fi mers cu 320 de km/h pe A1 și ar fi dat mită la polițiști

dna

Valentin-Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, este cunoscut deja ca un mare pasionat de mașini. Mai puțin cunoscute sunt performanțele sale ca șofer, viteza maximă cu care a mers pe drumurile publice și mai ales aventurile sale cu poliția, când a depășit viteza legală.

Cu câțiva ani în urmă, „hxt20”, un utilizator activ al unui forum frecventat de fanii bolizilor „tunați”, se confesa că a dat șpagă polițiștilor de cel puțin două ori, după ce a fost prins că a trecut pe roșu. El s-a lăudat și cu mai multe abateri săvârșite în trafic: că a circulat de multe ori peste limita regulamentară de viteză, șase amenzi pentru că nu a purtat centura, că rămas fără permis în 2009 sau că a circulat pe A1 cu viteza de 320 de kilometri la oră.

Nu este chiar o surpriză. Mulți tineri teribiliști relatează frecvent astfel de performanțe pe forumurile unde conversează împătimiții mașinilor modificate. Surpriza este că multe dintre elementele furnizate de „hxt20” în postările sale arată că în spatele numelui de utilizator s-ar putea afla Valentin Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea a început să fie cunoscut pentru pasiunea pentru mașini, după ce a intrat în atenția presei. De altfel, ziariștii din județul Teleorman sunt primii care au scris despre faptul că Ștefan Valentin Dragnea își ține automobilele într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatură ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer. Dragnea Jr. deține un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS.

VW Golf R este mașina la care fiul liderului PSD ține cel mai mult. Și-a dedicat mult timp și a investit bani grei pentru a o modifica. Jurnaliștii de la Rise Project au dezvăluit, luni, că el ar fi cheltuit 78.000 de euro ca automobilul să devină un bolid de 776 cai putere, iar factura uriașă ar fi fost achitată de firma Tel Drum,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri