Dragnea a fost întrebat de către jurnalişti, luni seara, despre partidele de vânătoare la care a participat împreună cu acţionarii TelDrum, 31 la număr. Şeful PSD nu a recunoscut nimic, ba, mai mult, a fost insolent cu jurnalista de la Realitatea TV, căreia i-a replicat, printre altele: ” Câteodată îţi pare rău după Kovesi”.

”Nu ştiu despre ce fotografii vorbiţi, eu cred că am fost la sute de partide de vânătoare şi cred că la acele partide de vânătoare, pe tot cuprinsul ţării, erau zeci de acţionari la diverse companii. Şi cu mâna întoarsă la spate, nu pot să-mi aduc aminte de toţi cei cu care am fost la vânătoare”, a susţinut Dragnea.

La întrebările insistente ale jurnalistei, Liviu Dragnea a avut următorul dialog cu aceasta:

”- Câteodată îţi pare rău după Kovesi. Era mai profesionist DNA, acuma foloseşte să pună întrebări prin reporteri. Chiar aşa de rău au ajuns?

– Eu v-am pus o întrebare în calitate de reporter.

– Şi eu vă răspund în calitate de preşedinte de partid.

– Şi reiau întrebarea. Ştiaţi la acel moment că se află cu dvs. la acele partide de vânătoare acţionarii TelDrum?

– Încă o dată vă spun: nu ştiu despre ce fotografii vorbiţi şi îmi puneţi o întrebare despre acele partide de vânătoare de la acel moment. Nu ştiu la care moment vă referiţi şi habar n-am despre ce poze vorbiţi.

– Sunt 31 de partide de vânătoare la care aţi participat împreună cu Petre Pitiş.

– Habar n-am.

– Nu ştiaţi dacă e Petre Pitiş acolo?

– Domnişoară procuror, chiar v-am răspuns, e suficient. O ţineţi langa cu întrebarea asta în zece forme? Întrebarea mea este foarte simplă la dvs. şi vorbesc mai tare, că să audă şi DNA-ul – a merge la o partidă de vânătoare este o infracţiune? Vă întreb pe dvs.

– Iar eu v-am întrebat…

FOTO: Rise Project

– Nu, vă întreb. Dvs. puteţi da şi răspunsuri? Că sunteţi portdrapelul DNA. Sunt oameni chemaţi la DNA să fie întrebaţi de vânători, de regulile de la vânătoare… Până la urmă, cred că ar trebui să fie chemaţi şi mistreţii, şi iepurii, şi vulpile, şi fazanii, şi ăia chiar ar trebui arestaţi”, a răspuns, vizibil enervat, Liviu Dragnea, citat de digi24.

Întrebat apoi de alţi jurnalişti dacă au fost lideri PSD şi acţionari TelDrum care au participat la aceleaşi partide de vânătoare şi au discutat despre contracte pe bani publici, Liviu Dragnea a răspuns:

”Nu cred aşa ceva. Că sunt nişte prostii, asta vă pot răspunde. Eu n-am participat la nici o partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari de la vreo companie despre contracte, eu la aşa ceva n-am participat.”

Recent, Liviu Dragnea afirmase că nu s-a întâlnit cu acţionarii TelDrum şi nici cu Petre Pitiș, directorul companiei, de vreo 10-15 ani. Rise Project a publicat imagini de la partide de vânătoare la care liderul PSD a participat împreună cu aceştia, în urmă cu doar 3 sau 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.